Contactează experții Pro Constructo pentru o estimare instant.
Suntem disponibili:
  • Monday 09:00 - 18:00
  • Tuesday 09:00 - 18:00
  • Wednesday 09:00 - 18:00
  • Thursday 09:00 - 18:00
  • Friday 09:00 - 18:00
  • Saturday 09:00 - 18:00

Asistență tehnică autorizari CNCIR

PROCONSTRUCTO GROUP detine autorizari si certificari in domeniu: – ISCIR – instalare, montare, reparare, intretinere, verificari tehnice periodice (VTP ISCIR) centrale si cazane < 9000 kw, arzatoare, automatizari, instalatii de ardere – certificare CCOC “Firma de incredere” anii 2016- prezent.

Asistenta tehnica autorizari CNCIR

Pentru echimpamentele sub presiune prezentate mai jos este necesara obtinerea autorizatiei CNCIR de functionare, odata la 2 ani de zile.

Ce este CNCIR?

Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune S.A. efectuează verificări tehnice în utilizare pentru aparate de încălzit alimentate cu combustibil solid, lichid sau gazos cu puteri nominale > 400 kW și verificări tehnice în utilizare la arzătoare cu combustibili gazoși și lichizi, care fac obiectul prescripțiilor tehnice ISCIR PT A1 – 2010 și PT C2 – 2010.

Avand autorizatiile ISCIR necesare, precum si echipe cu experienta vasta in domeniu, firma noastra poate presta servicii de asistenta tehnica la inspectiile CNCIR de autorizare a aparatelor. In fapt, se vor efectua probe de presiune si rezistenta cu analizoare si manometre certificate metrologic in termen si se vor elibera documentele necesare in consecinta.

Servicii Asistenta Tehnica pentru Aparatele de Incalzire in Bucuresti

Echipamente ce intra sub incidenta CNCIR:
Echipamente conform PT A1 – 2010 (aparate de încălzit alimentate cu combustibil solid, lichid sau gazos cu puteri nominale > 400 kW):
– Aparate cu puteri nominale P > 400 kW utilizate pentru încălzit, alimentate cu combustibil gazos sau lichid (generatoare de aer cald, instante de preparare A.C.M., tuburi radiante, convectoare);
– Cazane de apă caldă, cu puteri nominale P > 400 kW și temperatura maximă a apei calde de cel mult 110° C, alimentate cu combustibil gazos, lichid sau solid;
– Cazane de abur de joasă presiune cu debitul normal Q = 0,6 t/h și presiunea maximă a aburului de cel mult 0,05 MPa (0,5 bar), alimentate cu combustibil gazos, lichid sau solid.

Echipamente conform PT C2 – 2010 (arzătoare cu combustibili gazoși și lichizi):
– Arzătoare cu combustibil lichid sau gazos care echipează instalații tehnologice (instalații de uscat, cuptoare, etc);
– Arzătoare cu combustibil lichid sau gazos care echipează aparate de încălzit cu aer cald sau prin radiație, cu puterea nominală P ˃ 400 kW (generatoare de aer cald, tuburi radiante, etc)

Pentru intocmirea unei oferte de pret va rugam sa ne contactati la:
0741.765.935 sau contact@proconstructo.ro

Autorizări Pro Constructo

PROCONSTRUCTO GROUP detine autorizari si certificari in domeniu:

– ISCIR – instalare, montare, reparare, intretinere, verificari tehnice periodice (VTP ISCIR) centrale si cazane < 9000 kw, arzatoare, automatizari, instalatii de ardere.
– ANRE – proiectare si executie, verificari si revizii tehnice periodice instalatii gaze naturale
– certificare CCOC “Firma de incredere” anii 2016- pina in prezent.